Golvslipning

Golvslipning i Skåne

Parkettslipning

Vi utför golvslipning av parkettgolv. Fräscha upp ditt gamla parkettgolv och ge det en helt ny lyster! Efter genomförd parkettslipning väljer ni önskad behandling: lack, olja, hårdvaxolja, lutning eller såpa. Vi kommer gärna med förslag på en passande efterbehandling som ger golvet det utseendet och den funktionen ni önskar.

Slipning av trägolv

Har du ett gediget, gammalt trägolv hemma som skulle behöva slipas? Vi lagar och slipar ditt trägolv så det känns som nytt igen. Du kan också enkelt byta utseende på ditt trägolv med hjälp av olika ytbehandlingar som: vaxning, målning, oljning eller lackning.

Ett trägolv kan ha ett fantastiskt långt liv om man tar hand om det rätt. Ett gediget trägolv med tjocka plankor tål att slipas många gånger.

Slipning av trappor

Har du en gammal trappa i furu eller ek? Byt inte ut den förrän vi har varit där. Vi renoverar trappan med trappslipning och behandling som ger trappan ett nytt utseende!

Kanske är din gamla furutrapp full med hack och ojämnheter? Inga problem! Vi på Parkettfixarn slipar och målar din trapp så den blir som ny! Varför inte måla din trappa vit eller lacka den för ett fräscht utseende?

Parkettfixarn slipar parkett, trägolv, trappor och lister i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Kontakta oss om du behöver ett pris på golvslipning!