Parkettslipning

Parkettslipning i Malmö

Ett vackert parkettgolv ska man vara rädd om. Är ditt parkettgolv slitet och behöver lagas? Vi utför lagningar och slipar sedan hela golvet för ett jämnt och fint utseende. Eftersom trä är ett flexibelt material att arbeta med kan du också få ett helt nytt utseende på ditt gamla golv om du önskar. Genom olika ytbehandlingar kan ditt parkettgolv bli ljusare, mörkare eller få en helt ny finish. Vi har lång erfarenhet av parkettslipning och kan ge dig tips på passande behandlingar.

Ge inte upp hoppet om ditt gamla parkettgolv. Vi slipar och lagar det så att det ser ut som ett helt nytt golv! Vi lovar!

Varför bör man anlita ett proffs för parkettslipning?

Ett parkettgolv kan bestå av massivt material eller av olika skikt i varierande tjocklek. Som lekman kan det vara svårt att avgöra hur grovt man kan slipa ett gammalt parkettgolv. Risken finns att man slipar igenom slitskiktet om man inte är varsam. Sedan är det också lätt att få vågor om maskinen inte är i konstant rörelse. Hörnen kan också vara svåra att få i samma nivå som resten av golvet. Kort sagt, har du ett gammalt och fint parkettgolv – anlita istället proffs för parkettslipningen! Då blir resultatet precis så som du önskar.

Parkettfixarn är verksam i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Kontakta oss för ett pris på parkettslipning! Glöm inte att du får ROT-avdrag för golvslipning!