Golvläggare

Golvläggare med stor kompetens i Malmö, Lund, Lomma och Vellinge i Skåne

Våra golvläggare finns i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma

Parkettfixaren startades 2000 och just nu är vi 4 personer där vi jobbar bland annat som golvläggare. Vi har även kompetens inom bland annat lackning och golvslipning i olika former, vad du som kund än vill ha hjälper vi dig att ro det iland. Att lägga golv kan både ta på tiden och på krafterna, därför finns vi för att hjälpa dig oavsett om det är simplare eller svårare jobb att utföra.

Vi är golvläggare i Malmö, Lund, Lomma och Vellinge med lång erfarenhet och stor kompetens

Våra golvläggare levererar alltid efter överenskommelse och uppfyller golvbranschens alla krav. Vi har erfarenhet av olika typer av storlek på jobb, inga jobb är för små. När du har anlitat våra golvläggare i Skåne får du en trygg golvläggare som gör jobbet hela vägen in i mål.

Kontakta våra golvläggare i Lomma, Vellinge, Malmö eller Lund

Våra golvläggare arbetar främst i Lomma, Vellinge, Lund och Malmö med ambitionen att alltid göra kunden nöjd. Det krävs ofta en professionell golvläggare eller parkettläggare för att få perfekt resultat. Vi finns till hands även i planeringen för att ge dig som kundtips på vad som hade funkat bäst för dig, det kan handla allt ifrån materialet på golvet till färgen på golvet.

Parkettfixarn är verksam i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Kontakta oss för ett pris från våra golvläggare i Lund, Vellinge, Lomma eller Malmö!