Golvläggning

Proffsig golvläggning i Lund, Malmö, Lomma, Vellinge i Skåne

Lägga parkettgolv

 

Vi har utfört golvläggning i Lund, Malmö, Lomma och Vellinge under en lång tid

Golvläggning kräver mycket tid och tålamod vilket inte alla har, det är viktigt att det blir gjort på ett noggrant sätt från första början. Är ni sugna på nytt golv men vet inte vart ni ska börja? Våra erfarna medarbetare kan ge tips och råd, vårt fokus ligger i att det ska bli snyggt men samtidigt hållbart i längden. Vi fullföljer alla jobb tills dem är slut, vi arbetar främst i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma.

Golvläggning med trägolv är en av våra specialiteter håller till i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma

Lägga trägolv

Vi har lång erfarenhet av just trägolv och trägolv håller länge samt ser alltid snyggt ut. Det fina med trägolv är att det kan behandlas för ett varierat utseendet under lång tid. Ett golv ska vara praktiskt, snyggt och framförallt hållbart. Ett trägolv håller länge och kan slipas och behandlas för ett varierat utseende under sin livstid.

Vi utför golvläggning i Lomma, Lund, Malmö eller Vellinge och läggning av trägolv kan vara någonting för dig om du är en person som gillar att renovera och ofta är det en bra lösning eftersom du kan lätt ändra utseendet med hjälp av olika behandlingar, utan att det tar för mycket tid och ork för dig.

Vi arbetar med golvläggning i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma – Lång erfarenhet och stor kompetens

Parkettfixaren kan leverera golv till er samma dag som ni önskar golvläggning. Vi finns i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma. Det är bara att välja ett golv och vi kommer att sköta resten av jobbet, om du vill ha det i vardagsrummet eller i hela huset är helt upp till dig.

Vi lägger även Amticogolv, detta golv är ett homogent plastgolv, plattor av mönsterpressad PVC avsedda för offentlig miljö, bostäder eller butiker. Gå in på www.amtico.se för att se sortimentet. I offentliga miljöer som skolor, bibliotek, butiker och kontor kan det vara extra viktigt att golvet är prisvärt, samtidigt som det är hållbart och lättstädat. Vi lägger kommersiella golv från Amtico som lever upp till era krav.

Parkettfixarn är verksam i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Kontakta oss för ett pris på golvläggning!