Golvslipning

Professionell golvslipning i Malmö, Lund, Lomma och Vellinge i Skåne

Vi fixar golvslipning i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma

Våra erfarna medarbetare tar hand om din golvslipning på ett proffsigt sätt, vi håller till i Malmö, Lund, Vellinge och Lomma. Har du tröttnat att gå på samma tråkiga golv varje dag? Parkettfixaren har hjälpt många att få sina golv att kännas som helt nya igen! Golvslipning är ett bra sätt att ta hand om ditt golv samt att göra det snyggare.

Våra kunniga medarbetare erbjuder golvslipning i Vellinge, Lomma, Malmö och Lund

Använder någon klackar inomhus, ett barn kanske använder hårda leksaker eller kanske ett husdjur strövar runt på golvet. Då blir det lätt repor och då letar smutsen sig snabbt in. Oroa dig inte, det går snabbt att lösa med en golvslipning som återställer golvet till sitt ursprungliga skick. Även om du är nöjd med ditt golv är det viktigt att kontinuerligt köra en golvslipning för att undvika framtida besvär samt att snygga till golvet.

Det finns olika typer av golvslipning:

Parkettslipning

Vi utför golvslipning av parkettgolv. Fräscha upp ditt gamla parkettgolv och ge det en helt ny lyster! Efter genomförd parkettslipning väljer ni önskad behandling: lack, olja, hårdvaxolja, lutning eller såpa. Vi kommer gärna med förslag på en passande efterbehandling som ger golvet det utseendet och den funktionen ni önskar.

Slipning av trägolv
Har du ett gediget, gammalt trägolv hemma som skulle behöva slipas? Vi lagar och slipar ditt trägolv så det känns som nytt igen. Du kan också enkelt byta utseende på ditt trägolv med hjälp av olika ytbehandlingar som: vaxning, målning, oljning eller lackning.

Ett trägolv kan ha ett fantastiskt långt liv om man tar hand om det rätt. Ett gediget trägolv med tjocka plankor tål att slipas många gånger.

Slipning av trappor
Har du en gammal trappa i furu eller ek? Byt inte ut den förrän vi har varit där. Vi renoverar trappan med trappslipning och behandling som ger trappan ett nytt utseende!

Kanske är din gamla furutrapp full med hack och ojämnheter? Inga problem! Vi på Parkettfixarn slipar och målar din trapp så den blir som ny! Varför inte måla din trappa vit eller lacka den för ett fräscht utseende

Kontakta oss för en golvslipning i Lund, Malmö, Vellinge eller Lomma

Vi utför professionell golvslipning i Malmö, Lomma, Lund och Vellinge i Skåne. Vill du ge ditt golv eller trappa ett nytt lyster, fräschare look? Kontakta oss så ser vi till att ge ditt golv den golvslipning den är i behov av!

Parkettfixarn slipar parkett, trägolv, trappor och lister i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Kontakta oss om du behöver ett pris på golvslipning!