Parkettläggare

Skickliga parkettläggare med kunder i Malmö, Lund, Vellinge, Lomma och hela Skåne

Ta hjälp av en professionell parkettläggare eller lägga parketten själv?

Självklart går det att lägga sitt eget parkettgolv, men med en professionell golvläggare underlättar du arbetet för dig själv. Våra parkettläggare har många års erfarenhet av branschen, och levererar kvalitativa parkettgolv gång på gång.

Spara tid

Inte sällan tar det längre tid än man tror att lägga parkett själv. Då våra parkettläggare har många års erfarenhet i branschen kan de ge en kvalificerad uppskattning av hur lång tid det tar att lägga den parkett du vill ha, samt kan utföra ett kvalitativt arbete på kort tid.

Spara pengar

Att vårda sina golv är för många en stor utgift. Genom att anlita en parkettläggare från början undviker du att skada ditt golv och att ditt noggrant utvalda material går till spillo. Vi erbjuder en kostnadsfri offert, där du i ett tidigt stadie har möjlighet att planera för de kostnader en parkettläggning innebär. Vi utför dessutom självklart ett kvalitativt arbete, för parketter som varar många år. Begär en kostnadsfri offert!

Rådgivning och underhåll av parkettläggare

För långlivade parketter erbjuder vi utöver ett kvalitativt arbete med parkettläggningen även rådgivning för hela processen, så som slipning, oljning, lackning, val av ytbehandling och tips om hur du fortsatt tar hand om dina nya parkettgolv.

Förebygg skador på parkettgolvet

Genom ett par enkla åtgärder kan du se till att golven håller längre. Detta kan till exempel vara att:

  • Se till att ha rejäla dörrmattor, så grus och smuts samlas där, istället för att följa med in och repa golven
  • Torrstäda (alltså sopa och dammsuga) till vardags så grus och sand inte sliter på dina vackra golvytor
  • Vid storstädning rekommenderar vi att du endast våttorkar efter att du redan har dammsugit, då man annars drar runt sand och gruskorn över golvet
  • Fästa möbeltassar under möblerna, så golvet inte repas
  • Använda skonsamma rengöringsprodukter. Vi hjälper dig gärna!

Söker du en professionell parkettläggare i Malmö, Lund, Vellinge, Lomma, eller någon annanstans i Skåne? Tveka inte att höra av dig! Vi hjälper dig gärna uppnå så fina golv som ditt hem eller dina lokaler förtjänar. Kontakta oss!

Parkettfixarn är verksam i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Kontakta oss för ett pris på golvläggning!