Parkettslipning

Parkettslipning i Malmö, Lund, Vellinge, Lomma och hela Skåne

Ge inte upp hoppet om ditt gamla parkettgolv för snabbt! Om man slipar, behandlar och tar hand om sitt golv på rätt sätt behöver det inte bli dyrt att hålla golven fina.

Parkettslipning kan vara lösningen för ditt slitna golv

Ett vackert parkettgolv ska man vara rädd om. Vi utför lagningar och slipar hela golvet för ett jämnt och fint utseende. Eftersom trä är ett flexibelt material att arbeta med kan du också få ett helt nytt utseende på ditt gamla golv om du önskar. Genom olika ytbehandlingar kan ditt parkettgolv bli ljusare, mörkare eller få en helt ny finish. Vi har lång erfarenhet av parkettslipning och golvtjänster, och kan ge dig tips på passande behandlingar.

Varför bör man anlita ett proffs för parkettslipning?

Visst kan man slipa parketten hemma själv! Men vill man vara säker på att uppnå det resultat man ser framför sig är det oftast bättre att anlita en certifierad parkettslipare. Övning ger färdighet, som man säger, och våra parkettslipare har många års erfarenhet.

Olika typer av parkettgolv

Ett parkettgolv kan bestå av massivt material eller av olika skikt i varierande tjocklek. Som lekman kan det därmed vara svårt att avgöra hur grovt man bör slipa ett gammalt parkettgolv. Om man inte är varsam är risken att man slipar igenom slitskiktet, vilket kan lämna oönskade resultat. Vi har många års erfarenhet av branschen, och vet hur man undviker dessa missar.

Rätt verktyg & kunskap för parkettslipning

När du anlitar en certifierad parkettslipare kan du vara säker på att materialen och verktygen är av god kvalitet. Det är tyvärr också lätt att få vågor om maskinen inte är i konstant rörelse. Hörnen kan också vara svåra att få i samma nivå som resten av golvet. Med en yrkeskunnig slipper du navigera bland slipmaskiner och ytbehandlingar, och kan få goda råd från oss som sysslat med detta länge.

Kort sagt, har du ett gammalt och fint parkettgolv – anlita istället ett proffs för parkettslipningen! Då blir resultatet precis så som du önskar.

Parkettfixarn är verksam i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Kontakta oss för ett pris på parkettslipning! Glöm inte att du får ROT-avdrag för golvslipning!